WPC teraszburkolatok

Tecno felület

Barázdált és csiszolt felület. Építészeti szempontból kifinomult megjelenést kínál.

Nature felület

Simára csiszolt felület. Melegséget és természetességet sugall.

Színskála

A Tarimatec® lehetővé teszi, hogy kreatív módszerekkel és dizájnnal formáljuk saját ízlésünkre a burkolni kívánt területet. A Tarimatec® rendelkezik a legszélesebb színskálával a piacon, a fehértől az antracitig, lehetővé téve a bármely külső felület dekorálását. Érdemes figyelembe venni, hogy a sötétebb színek napnak kitéve magasabb hőmérsékletre melegednek fel. A padlók színében és felületében tapasztalható minimális variáció, ezzel is természetessé téve azt. Miután néhány hónapig ki van téve az elemeknek, a felület színei enyhén kivilágosodnak és egyenletesebben festenek.

Chromatic

Wood

Ethnic

Fa hatás

A Tarimatec® kifejlesztett egy újfajta fahatású teraszburkolatot. Ideális bármilyen dekorációhoz.

silver 2332

castano 2333

NOGAL 2321

TEKA 2326

GREENWOOD 2350

ROBLE 2349

IPE 2348

POLAR 2347

SÁNDALO 2361

LUNA 2364

CINNAMON 2365

COZUMEL 2377

Mix & Fun

A Tarimatec® teljes kínálja a legváltozatosabb felületek és színek skáláját; ez az értéke a MIX & FUN kollekcióban arra buzdítja ügyfeleinket, hogy a játszanak a színekkel és hozzanak létre egyedi és exkluzív környezetet. A MIX & FUN kombinálja a színeket és a méreteket, hogy az egyes projektek maximálisan testreszabhatóak legyenek.

previous arrow
next arrow
Slider

Ethnic kollekció

Az Ethnic Collection négy színben lesz elérhető az exkluzív SURCO felülettel.

BAMBÚ

ANTIQUE

IROKO

LINO

Függőleges borítás

A Tarimatec® család kiegészült három különböző függőleges VERTICAL profillal is, melyek alkalmazhatóak pl homlokzatokon, kerítéseken és rácsokon. A VERTICAL termékcsalád felhasználásának csak ügyfeleink képzelőereje szabhat határt.

previous arrow
next arrow
Slider
Close Menu